Een paar maanden geleden zijn wij vol goede moed gestart met het organiseren van ons 44 jarig jubileumfeest op 26 november. In verband met de momenteel geldende Corona maatregelen hebben wij besloten om deze feestavond niet door te laten gaan.

 

Wij houden als carnavalsvereniging natuurlijk wel van een goed feest, maar we kunnen op dit moment niet het feest vieren, op de manier zoals we dat voor ogen hadden. Daarom hebben we besloten om het feest uit te stellen tot zaterdagavond 26-02-2022 in het carnavalsweekend. Wij hopen dat de situatie het op dat moment wel toelaat om er een knalfeest van te maken.

 

Carnavals vereniging de Hoonhakkers heeft besloten om niets te organiseren rondom carnaval 2021. We kunnen niet dat feest bieden wat we normaliter in Hakkersdonk gewend zijn . We hebben daarom ook besloten dat de bekendmaking van de nieuwe Prins(es) 2021 nog even uitgesteld wordt.

 

We hopen in november 2021 ons 44-jarig jubileum met u allemaal te kunnen en mogen vieren (mits de situatie rondom Corona dit toelaat) en zullen op dat moment onze nieuwe Prins(es) en Jeugdprins(es) bekend maken. We houden u op de hoogte en hopen dat we dit jubileumjaar toch nog een mooi en gezellig feest met elkaar mogen beleven.

 

C.V. de Hoonhakkers.

Hakkersdonk