Hoonhorst viert op zondag 27 augustus 2017 gezamenlijk de zomer!

 

Waar kan dat beter dan op de meest centrale plek van ons dorp; het Dorpsplein!! Vanaf 14:30 u kunt u lekker gaan genieten van een hapje en een drankje. Voor een leuk muziekje wordt natuurlijk ook gezorgd.

 

Over het carnavalsthema van 2018 kunt u dit jaar wederom zelf beslissen. Op onze Facebook pagina kunt u stemmen op één van de vijf thema’s. Het thema wat de meeste stemmen krijgt zal rond 17:00 uur bekend gemaakt worden.

 

Aan de kinderen is ook gedacht.Ze kunnen zich laten versieren met Glitter Tattoo’s. Ook is er een springkussen aanwezig waar je je lekker op kunt uitleven. Het Sproeifeest is aanwezig om de prijzen uitreiken van de ballonnen wedstrijd dit gebeurd om 15:00 uur.

 

Met leuke muziek van Sinnlive en een gezellige sfeer en hopelijk veel zon wordt dit weer een onvergetelijk zomers feestje. Zet 27 augustus dus alvast in uw agenda,de toegang is gratis.

 

Vergeet niet te stemmen op jouw favoriete thema van carnaval 2018. Ga na onze Facebook pagina Carnavalsvereniging de Hoonhakkers of hier op de website en breng jouw stem uit.

 

Wij wensen u alvast een heerlijke zomervakantie toe!

 

Café│Restaurant│Zaal Kappers

&

Carnavalsvereniging de Hoonhakkers