PROGRAMMA CARNAVAL 2023 "DE HOONHAKKERS ZIJN DIEP GEZONKEN !!!"

 

Zaterdagavond 11 Februari Carnavalsviering

Op 11 februari om 19:00 u zullen prins Sten en zijn Raad van Elf en Jeugdprinses Maud Rienties met haar adjudanten Alicia de Ruiter en Sem Jansen hun opwachting maken in de st. Cyriacuskerk voor een viering in carnavalsstijl. Zoals ieder jaar heeft ook deze viering weer een thema. Dit jaar is het thema: 

 

“Kleur geven aan het leven”

 

Pastoor Munninkhof is voorganger. We vinden het leuk vinden als er zoveel mogelijk kinderen verkleed naar de kerk toe komen. 

 

 

Donderdag 16 februari 50+ Carnaval

Donderdag avond luiden we het Carnavals weekend in met het 50+ Carnaval. Op deze avond kunnen alle 50+ers weer genieten van een hapje, drankje en de gezellige muziek. De avond zal geheel in het thema “De Hoonhakkers zijn diep gezonken” zijn. We zullen deze avond diep in de platen bakken duiken om alle oude hits weer ten gehore te brengen.

 

Natuurlijk is er ook tijd voor een polonaise en hebben we ruimte om te swingen in onze Residentie “Thuis bij Kappers” maar uiteraard is er ook voldoende zitgelegenheid. We gaan er samen met u een gezellige avond van  maken.

 

De deuren gaan open om 20:00. De entree is uiteraard gratis en de koffie krijgt u van ons.

 

Vrijdag 17 februari Kindermiddag

(Let op: aanvangstijd is gewijzigd van 14:00 u naar 15:00 uur.)

Alle kinderen van PSZ de smurfen en groep 1t/m 7 van de St. Cyriacus- en de Baron van Dedemschool zijn van harte uitgenodigd voor de Carnavalsmiddag op vrijdag 17 februari. Deze middag is geheel gratis en het drinken en de versnaperingen worden aangeboden door de Hoonhakkers. 

 

Met het thema “de Hoonhakkers zijn diep gezonken” gaan we er een gezellige middag van maken. Er is gelegenheid voor de kinderen om zeedieren te knutselen en een mooie kleurplaat te maken. Uiteraard is er natuurlijk ook ruimte om even lekker te hossen op diverse carnavalskrakers en mag de polonaise niet ontbreken.

 

Het belooft een leuke middag te worden met veel plezier en vertier. Kom het dus meemaken op 17 februari. De kindermiddag duurt van 15:00 tot 17:00 uur. Ouders/verzorgers zijn ook van harte uitgenodigd om deze middag bij te wonen. Er worden deze middag geen alcoholische dranken geschonken.

 

Vrijdag 17 februari Jeugdsoos

Groep 8 is van harte welkom om het Carnavalsfeest van de jeugdsoos bij te wonen, samen met de middelbare school leerlingen. Prins Sten en Jeugdprinses Maud zullen het feest in onze eigen residentie Zaal Kappers officieel openen en samen met de Raad van Elf voorgaan in de polonaise, alvorens zij afreizen naar de feestavond van de Piepenplassers in Vilsteren.

 

Thema van de feestavond is zoals jullie wellicht al weten “de Hoonhakkers zijn diep gezonken” We gaan deze avond een bingo doen, dit zal geen gewone bingo zijn want er zit natuurlijk een carnavalstintje aan. Het feest begint om 19:00 uur in onze residentie Thuis bij Kappers en duurt tot ongeveer 21:30 uur.

 

Er is deze avond geen entree en opgave is niet verplicht. Iedereen krijgt wat te drinken en een zakje chips aangeboden. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Tot de 17de in onze vernieuwde residentie!!!!!!

 

18 Februari Diepzee party in het nieuwe grand café!!

Je bent van harte uitgenodigd om op 18 februari ’s middags mee te rijden naar de optocht in Lemelerveld. We vertrekken om 12:00 uur. Na de optocht zullen de voetjes nog even van de vloer gaan bij de Sprokkelaars in Café Reimink. Na een aantal polonaises zal de prijsuitreiking van de optocht plaatsvinden en daarna zal de bus om 18:00 uur weer vertrekken richting onze mooie Hakkersdonk. 

 

De zaterdagavond starten we weer om 20:30 u en dan gaan we het nieuwe grand café op de kop zetten samen met DJ Eric Witteveen!!! En wij hebben een special act voor jullie geregeld. Wat dit is? Daar laten we jullie nog even over in spanning. We gaan er weer een top avond van maken die tot ongekende dieptes zal zakken. 

Wat kost het? Helemaal niets met uitzondering van de consumpties natuurlijk. Wij hopen je te zien op deze avond, waar men nog lang over zal praten.

 

19 Februari Optocht en gezinscarnaval

Op de zondagmiddag zal er traditiegetrouw in ons Hakkersdonk een Carnavalsoptocht plaatsvinden voor alle leeftijden. Zeker niet de grootste optocht van de regio, maar wel prijzenwaardig dat een klein dorp als Hoonhorst dit nog elk jaar met succes kan organiseren. Toch iets waar we trots op zijn en graag in eer willen houden. En de creaties die aan de start verschijnen verrassen ons elk jaar weer. Chapeau! Wij hopen dat we ook dit jaar weer  kunnen genieten van de creatieve ideeën. 

 

Voor verenigingen uit het dorp is het ook de uitgelezen kans om de vereniging eens op een ludieke wijze onder de aandacht te brengen. Met het thema “de Hoonhakkers zijn diep gezonken” leent zich uitstekend voor ludiek (en dubbelzinnige) teksten en creaties!! 

 

Ga alvast Brainstormen met je familie, vrienden, buren, teamgenoten over jullie mooie wagen of loopgroep. Je mag uiteraard ook in je eentje meedoen en de optocht versieren. Schrijf je in via optocht@hoonhakkers.nl en maak kans op 1 van de vele prijzen.

 

Aansluitend aan de optocht zal het Gezinscarnaval losbarsten in onze Residentie Thuis bij Kappers, waar aan het einde van de middag ook de prijsuitreiking van de optocht zal plaatsvinden. Zorg dus dat je erbij bent om 1 van deze mooie prijzen in ontvangst te kunnen nemen. De optocht start om 13:30 u vanaf het Dorpsplein.

 

 

Tot snel!!!!!!

CV de Hoonhakkers wensen jou een onvergetelijk en gezellig Carnaval 2023!